Pilke mediassa

Aamuset: Pilke päiväkodit Oy on ostanut turkulaisen Muksulanmäki Oy:n

Pilke päiväkodit Oy laajentaa toimintaansa Turun seudulla ostamalla Muksulanmäki Oy:n ja sen kolme päiväkotia. Yrityskauppa sinetöitiin 16. elokuuta.

Muksulanmäki Oy on yksityinen päiväkotiyritys, joka tarjoaa varhaiskasvatusta noin 150 alle kouluikäiselle lapselle.

Muksulanmäen ensimmäinen toimipiste on perustettu Vienolan asuinalueelle Turkuun vuonna 1998. Yrityksen kolme päiväkotia sijaitsevat Turun Vienolassa, Koivulassa ja Kastussa. Päiväkotien toiminnat jatkuvat tuttuun tapaan.

– Muksulanmäen kodinomainen, pienryhmätoimintaan perustuva lapsilähtöinen pedagogiikka sopii Pilkkeen varhaiskasvatukseen erinomaisesti. Muksulanmäessä on tehty tärkeää työtä jo kaksi vuosikymmentä, siitä on Pilkkeen hyvä jatkaa, kommentoi Pilkkeen toimitusjohtaja Minna Martikainen.

Pilke päiväkodit Oy on kotimainen varhaiskasvatuspalveluja tarjoava yritys, jolla on yrityskaupan jälkeen 97 päiväkotia ympäri Suomen. Turussa Pilkkeellä on ennestään viisi päiväkotia.

Varhaiskasvatustoiminnan lisäksi Pilke järjestää perusopetuksen iltapäivätoimintaa 29 koululla ja muuta kerhotoimintaa. Pilke päiväkodeissa leikkii ja kasvaa noin 6 200 lasta ja yritys työllistää noin tuhat varhaiskasvatuksen ammattilaista.

Lue juttu täältä.