Pilke mediassa

Aamuset: Kaarinassa avautui uusi musiikkipainotteinen päiväkoti

Pilke päiväkodit Oy avasi musiikkipainotteisen päiväkoti Auroran Piispanristiin Nurminiitynkadulle tiistaina. Päiväkodin toiminta alkoi väliaikaistiloissa. Uudet tilat aukeavat loppuvuodesta.

Musiikkipäiväkoti Aurorassa on sata paikkaa 0–5-vuotiaille lapsille. Päiväkoti on musiikkipainotteinen ja siellä järjestetään varhaiskasvatusta myös ruotsin kielellä. Lapset käyttävät kieltä oman ryhmänsä ruotsinkielisten kasvattajien kanssa kaikessa päiväkodin toiminnassa, leikeissä ja arjen hetkissä. Suomenkielisillä lapsilla on mahdollisuus osallistua halutessaan kielikylpytoimintaan.

Pilke päiväkodit Oy on kotimainen varhaiskasvatuspalveluja tarjoava yritys, jolla on 128 päiväkotia ympäri Suomen. Päiväkoti Aurora on Pilkkeen kolmas päiväkoti Kaarinassa, missä Pilkkeellä on ennestään päiväkoti Kipinä Piispanristissä sekä päiväkoti Omppula Piikkiössä.

– Musiikkipäiväkoti Aurora on kiinnostanut paljon kaarinalaisia ja ulkopaikkakuntalaisia perheitä. Mahdollisuus ruotsinkieliseen varhaiskasvatukseen ja musiikin yhdistäminen päiväkotipäivään on koettu iloiseksi ja tervetulleeksi toiminnaksi Kaarinaan, kertoo Pilke-päiväkotien Länsi-Suomen aluejohtaja Tuulia Tamminen.

Pilke järjestää myös perusopetuksen iltapäivätoimintaa 24 koululla ja muuta kerhotoimintaa. Pilke-päiväkodeissa ja iltapäiväkerhoissa leikkii yli 9 000 lasta ja yritys työllistää noin 1 450 varhaiskasvatuksen ammattilaista.

 

Lue juttu täältä!

Tutustu Pilke musiikkipäiväkoti Auroraan täältä!