Tulossa!

Uudet Pilke päiväkodit

Uudet Pilke päiväkodit

Uudet avattavat päiväkodit syksy 2017 ja kevät 2018

Avamme kaksi uutta päiväkotia tammikuussa 2018 Pirkkalaan ja Kaarinaan

Myös Tuusulan taidepäiväkoti Aarteiden Talolle on rakenteilla uudet tilat, jotka valmistuvat keväällä 2018. Uusi päiväkoti valmistuu nykyisen päiväkodin tontille ekologiseen hirsirakennukseen, jossa lapset saavat nauttia raikkaasta sisäilmasta, hyvästä akustiikasta sekä massiivipuun tuomasta levollisesta ja rauhallisesta tunnelmasta.

PIRKKALA

Avaamme uuden Pilke luontopäiväkoti Haikaran tammikuussa 2018 Pirkkalan Pereeseen osoitteeseen Pereensaarentie 2, 33950 Pirkkala.

Päiväkotiin tulee 168 päivähoitopaikkaa 0-6-vuotiaille lapsille. Päiväkodin toiminnassa korostuu luonnon tutkiminen ja retkeily lähiluonnossa.

Lue lisää päiväkodista täältä.

Hae päivähoitopaikkaa täältä.

KAARINA

Avaamme toisen päiväkodin Kaarinaan tammikuussa 2018.

Pilke tiedepäiväkoti Kipinä rakennetaan Nurminiitynkadulle ja siitä tulee Pilkkeen viides luonnontiedepainotteinen päiväkoti, jossa on 96 päivähoitopaikkaa 0-5-vuotiaille lapsille.

Päivähoitopaikkaa voi hakea jo nyt!

Lue lisää päiväkodista täältä.

Hae päivähoitopaikkaa täältä.

Uudet avattavat päiväkodit syksy 2018

LAUKAA

Avaamme elokuussa 2018 päiväkodin upouuteen hirsirakennukseen Laukaaseen Kuhamäenkadulle osoitteeseen Kuhamäenkatu, 41330 Vihtavuori.

Pilke luontopäiväkoti Tähtiniitty on luontopainotteinen päiväkoti, jossa lapsi oppii myönteistä asennetta luontoon sekä kestävään elämäntapaan. 

Ekologisessa hirsirakennuksessa lapset ja varhaiskasvattajat saavat nauttia raikkaasta sisäilmasta, hyvästä akustiikasta sekä massiivipuun tuomasta levollisesta ja rauhallisesta tunnelmasta.

Lue lisää päiväkodista ja hae nyt päivähoitopaikkaa täältä.

JANAKKALA

Avaamme elokuussa 2018 päiväkodin upouuteen hirsirakennukseen Janakkalaan Turenkiin Ilveslinnantielle. Päiväkodissa on 120 hoitopaikkaa 0-6-vuotiaille lapsille ja siellä järjestetään myös esiopetusta ryhmäkoon täyttyessä. 

Pilke Ilveslinna on liikuntapainotteinen päiväkoti, jonka tavoitteena on liikunnan riemun ja liikunnallisen elämäntavan löytäminen.

Ekologisessa hirsirakennuksessa lapset ja varhaiskasvattajat saavat nauttia raikkaasta sisäilmasta, hyvästä akustiikasta sekä massiivipuun tuomasta levollisesta ja rauhallisesta tunnelmasta.

Lue lisää päiväkodista täältä.

Hae päivähoitopaikkaa täältä.

MIKKELI

Avaamme elokuussa 2018 musiikkipainotteisen päiväkodin Poikolanrinteeseen Tupalaan. Pilke musiikkipäiväkoti Sävelpolku tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta lämminhenkisessä päiväkodissa, jossa on 60 päivähoitopaikkaa  0-5-vuotiaille lapsille.

Musiikkipainotteisen päiväkodin tavoitteena on tarjota lapsille musiikillisia elämyksiä, valmiuksia ja taitoja sekä oppimisen ja onnistumisen kokemuksia. Tavoitteena on myös antaa virikkeitä jatkuvan musiikkiharrastuksen syntymiseen.

Lue lisää päiväkodista ja hae nyt päivähoitopaikkaa täältä.

Toinen Mikkelin päiväkodeista rakentuu Kirkonvarkauteen osoitteeseen Väänäsenpolku 2. 

VANTAA

Vantaan Pilke päiväkoti Pohjantähteä laajennetaan, minkä jälkeen päiväkotiin mahtuu neljä lapsiryhmää lisää. Pohjantähti sijaitsee Koivuhaassa Mesikukantielle ja se on kansainvälinen ja kaksikielinen päiväkoti, jossa sekä englanti että suomi ovat arkikieliä lapsille ja aikuisille. Laajennusosa valmistuu elokuussa 2018.

Lue lisää ja hae nyt päivähoitopaikkaa Pohjantähdestä.

VANTAA

Avaamme elokuussa 2018 päiväkodin Vantaan Kivistöön Spinellinkujalle. Päiväkoti on luonnontiedepainotteinen ja nimeltään Pilke tiedepäiväkoti Hohto.  Päivähoitopaikkaa voi hakea jo nyt!

Luonnontiedepainotteisuus kirjataan päiväkodin varhaiskasvatussuunnitelmaan ja se näkyy monella eri tavalla päiväkodin arjessa. Päiväkotiin rakennetaan mm. leikkitilat siten, että ne houkuttelevat ja kannustavat tutkimiseen ja kokeiluun. Päiväkotiin tulee myös erillinen tutkimusleikkitila, jossa pienet professorit voivat tehdä tutkimuksiaan muun muassa pipeteillä, luupeilla, koeputkilla ja suurennuslaseilla. Lapsen leikki, luovuus ja aistien käyttö ovat hyviä alustoja harjoitella tieteellistä ajattelua, joka kehittää lapsen muistin ja oppimisen taitoja.

Lue lisää päiväkodista ja hae nyt päivähoitopaikkaa täältä.

PORI

Avaamme elokuussa 2018 päiväkodin Porin asuntomessualueelle 2018 Koekadulle. Päiväkoti on luonnontiedepainotteinen ja nimeltään Pilke tiedepäiväkoti Välke.

Lapsen leikki, luovuus ja aistien käyttö ovat hyviä alustoja harjoitella tieteellistä ajattelua, joka kehittää lapsen muistin ja oppimisen taitoja. Tiedepäiväkodin leikki-, piha- ja toimintavälineistössä on tutkimiseen ja kokeiluun innostavat välineet. Esimerkiksi mikroskoopit ja valopöydät ovat lasten käytössä niin leikissä kuin opetuksessakin. Lapset oppivat leikin kautta oivaltamaan, kokeilemaan ja saavat onnistumisen kokemuksia. Tieteellisen ajattelun oppiminen on tärkeämpää kuin itse tiedon oppiminen.

Lue lisää päiväkodista täältä.

Hae päivähoitopaikkaa täältä.

Yhteistyössä

Pilke päiväkodit oy

Toimisto
Vapaalantie 2 B 25
01650 Vantaa

Liity sähköpostilistallemme:

Ota yhteyttä!

Olemme Facebookissa ja Twitterissä!

© Copyright 2016 Pilke Päiväkodit | Rekisteriseloste