Tulossa!

Uudet Pilke päiväkodit

Uudet Pilke päiväkodit

Uudet avattavat päiväkodit syksy 2017 ja kevät 2018

Avamme kaksi uutta päiväkotia tammikuussa 2018 Pirkkalaan ja Kaarinaan

Lisäksi Tampereen Pilke tiedepäiväkoti Hokausta laajennetaan, minkä jälkeen päiväkotiin mahtuu kolme lapsiryhmää lisää. Rakennusurakka valmistuu lokakuussa 2017.

Myös Tuusulan taidepäiväkoti Aarteiden Talolle on rakenteilla uudet tilat, jotka valmistuvat keväällä 2018. Uusi päiväkoti valmistuu nykyisen päiväkodin viereiselle tontille ekologiseen hirsirakennukseen, jossa lapset saavat nauttia raikkaasta sisäilmasta, hyvästä akustiikasta sekä massiivipuun tuomasta levollisesta ja rauhallisesta tunnelmasta.

PIRKKALA

Avaamme uuden Pilke luontopäiväkoti Haikaran tammikuussa 2018 Pirkkalan Pereeseen osoitteeseen Pereensaarentie 2, 33950 Pirkkala.

Päiväkotiin tulee 168 päivähoitopaikkaa 0-6-vuotiaille lapsille. Päiväkodin toiminnassa korostuu luonnon tutkiminen ja retkeily lähiluonnossa.

Lue lisää päiväkodista täältä.

Hae päivähoitopaikkaa täältä.

KAARINA

Avaamme toisen päiväkodin Kaarinaan tammikuussa 2018.

Pilke tiedepäiväkoti Kipinä rakennetaan Nurminiitynkadulle ja siitä tulee Pilkkeen viides luonnontiedepainotteinen päiväkoti, jossa on 96 päivähoitopaikkaa 0-5-vuotiaille lapsille.

Päivähoitopaikkaa voi hakea jo nyt!

Lue lisää päiväkodista täältä.

Hae päivähoitopaikkaa täältä.

Uudet avattavat päiväkodit syksy 2018

LAUKAA

Avaamme elokuussa 2018 5-ryhmäisen päiväkodin upouuteen hirsirakennukseen Laukaaseen Kuhamäenkadulle osoitteeseen Kuhamäenkatu, 41330 Vihtavuori.

Ekologisessa hirsirakennuksessa lapset ja varhaiskasvattajat saavat nauttia raikkaasta sisäilmasta, hyvästä akustiikasta sekä massiivipuun tuomasta levollisesta ja rauhallisesta tunnelmasta.

JANAKKALA

Avaamme elokuussa 2018 6-ryhmäisen päiväkodin upouuteen hirsirakennukseen Janakkalaan Turenkiin Ilveslinnantielle.

Ekologisessa hirsirakennuksessa lapset ja varhaiskasvattajat saavat nauttia raikkaasta sisäilmasta, hyvästä akustiikasta sekä massiivipuun tuomasta levollisesta ja rauhallisesta tunnelmasta.

MIKKELI

Avaamme elokuussa 2018 kaksi päiväkoti Mikkeliin. Toinen päiväkodeista rakentuu Poikolanrinteeseen Tupalaan osoitteeseen Poikolanrinne 1. Se on musiikkipainotteinen päiväkoti ja nimeltään Pilke musiikkipäiväkoti Sävelpolku. 

Toinen Mikkelin päiväkodeista rakentuu Kirkonvarkauteen osoitteeseen Väänäsenpolku 2. 

VANTAA

Vantaan Pilke päiväkoti Pohjantähteä laajennetaan, minkä jälkeen päiväkotiin mahtuu neljä lapsiryhmää lisää. Pohjantähti sijaitsee Koivuhaassa Mesikukantielle ja se on kansainvälinen ja kaksikielinen päiväkoti, jossa sekä englanti että suomi ovat arkikieliä lapsille ja aikuisille. Laajennusosa valmistuu elokuussa 2018.

Lue lisää Pohjantähdestä.

PORI

Avaamme elokuussa 2018 5-ryhmäisen päiväkodin Porin asuntomessualueelle 2018 Koekadulle. Päiväkoti on luonnontiedepainotteinen ja nimeltään Pilke tiedepäiväkoti Välke.

Lapsen leikki, luovuus ja aistien käyttö ovat hyviä alustoja harjoitella tieteellistä ajattelua, joka kehittää lapsen muistin ja oppimisen taitoja. Tiedepäiväkodin leikki-, piha- ja toimintavälineistössä on tutkimiseen ja kokeiluun innostavat välineet. Esimerkiksi mikroskoopit ja valopöydät ovat lasten käytössä niin leikissä kuin opetuksessakin. Lapset oppivat leikin kautta oivaltamaan, kokeilemaan ja saavat onnistumisen kokemuksia. Tieteellisen ajattelun oppiminen on tärkeämpää kuin itse tiedon oppiminen.

Yhteistyössä

Pilke päiväkodit oy

Toimisto
Vapaalantie 2 B 25
01650 Vantaa

Liity sähköpostilistallemme:

Ota yhteyttä!

Please leave this field empty.

Olemme Facebookissa ja Twitterissä!