Pilke päiväkodit mediassa

Blogi, artikkeleita ja tiedotteita

Turun Sanomat: Auran luontopainotteinen hirsipäiväkoti avautuu elokuussa

Yksityinen päiväkoti Pilke avaa ekologisen hirsipäiväkodin elokuussa Auraan. Urpontielle rakentuvaan luontopainotteiseen päiväkoti Kurkeen tulee 84 hoitopaikkaa 0–5-vuotiaille lapsille.

Lue lisää

Tiedote: Pilke päiväkodit avaa uuden luontopainotteisen hirsipäiväkodin Auraan elokuussa 2017

Pilke päiväkodit laajentaa toimintaansa Varsinais-Suomessa ja avaa uuden päiväkodin Auraan, Turun kupeeseen elokuussa 2017. Auran päiväkoti on Pilke päiväkotien ensimmäinen hirsipäiväkoti, joka on vastaus voimakkaasti kasvavaan kysyntään saada lapsille sisäilmaltaan puhtaita päivähoitotiloja.

Lue lisää

Blogi: Askarteluvinkkejä pääsiäiseksi

Pääsiäinen tekee tuloaan. Näillä helpoilla päiväkodin askarteluohjeilla loihdit kotiin pääsiäistunnelman yhdessä lasten kanssa. Rairuohon voi istuttaa vaikkapa kananmunan kuoreen.

Lue lisää

Ilta-Sanomat: 5-vuotias virpoja: ”Paras palkka on suklaamuna”

IS vieraili päiväkoti Pilke Taikamaassa, jossa lapset valmistautuivat sunnuntain virpomisperinteeseen. Vitsojen teko oli ryhmäläisille jo entuudestaan tuttua puuhaa ja lapset valmistivat hienoja vitsoja sunnuntaita varten.

Lue lisää

Mäntsälän Uutiset: Arttu alkoi hiihtää samaan aikaan, kun oppi kävelemään

Yhdistetyn nuorten maailmanmestari ohjasi liikuntaa Pilke liikuntapäiväkoti Voltissa. – Tosi mukava nähdä, että liikunta on täällä jokapäiväisessä arjessa. On tärkeää, että lapset liikkuvat, sanoo Arttu Mäkiaho.

Lue lisää

Tiedote: Vantaalaisen tiedepäiväkodin astronauttiohjelma polkaistiin käyntiin videoyhteydellä maailman toiselle puolen

Vantaalainen tiedepäiväkoti Oivallus osallistuu tänä keväänä Fun Academyn kansainväliseen lasten tiedeprojektiin, jonka ensimmäisenä teemana on avaruus. Lapset tekevät tutkimusta yhteistyössä singaporelaisen päiväkodin kanssa. Yhteistyöprojektin tarkoituksena on valottaa päiväkoti-ikäisille lapsille lapsenkokoisesti tieteellisen ajattelun perusteita, tulevaisuuden taitoja sekä kansainvälisyyttä.

Lue lisää

Vantaan Sanomat: Myyrmäkeen suunnitellaan hirsirakenteista luontopäiväkotia

Vantaalle avataan ensi vuonna hirsirakenteinen, luontopainotteinen päiväkoti. Pilke päiväkodit Oy:n uusi päiväkoti on tarkoitus rakentaa Myyrmäen Ojahaantielle.

Lue lisää

IL: Ratkaisuja homeongelmiin: Suomeen nousee yli 30 hirrestä rakennettavaa päiväkotia

Auraan nousee parhaillaan hirrestä rakennettava päiväkoti. Se on yksi niistä yli kolmestakymmenestä hirsipäiväkodista, joita Suomeen rakennetaan lähivuosina. Seuraava nousee Vantaalle, mutta vastaava on jo käytössä esimerkiksi Oulussa.

Lue lisää

Taloussanomat: Suomeen nousee 34 hirsipäiväkotia, ja sijoittajat riehaantuivat – ”Sisäilmaongelmat ovat todellisia”

Honkarakenne rakentaa vuoteen 2020 mennessä 34 hirsipäiväkotia ympäri Suomen. Kokonaisvastuurakentajana toimii Mediset Hoivarakentajat ja päiväkotitoimintaa tulee pyörittämään Pilke päiväkodit. Honkarakenteen kurssi on noussut tänään Helsingin pörssissä jopa lähes 29 prosenttia.

Lue lisää

Yle: Hirsitalovalmistajalle jättipotti: yksi päiväkoti johti 34:n tilaukseen

Honkarakenne on solminut yhteensä 6,9 miljoonan euron arvoisen sopimuksen päiväkotien rakentamisesta eri puolelle Suomea. Tulevat hirsipäiväkodit kuuluvat Pilke-päiväkoteihin ja rakennusten urakoinnista vastaa Mediset Hoivarakentajat Oy.

Lue lisää

MTV: Hirsipäiväkodeista pelastus sisäilman ongelmiin? Eri puolille maata yli 30 hirsistä päiväkotia

Honkarakenne rakentaa lähivuosina 34 päiväkotia eri puolille Suomea. Kaikkia päiväkoteja ylläpitää yksityisen puolen Pilke Päiväkodit oy.

Lue lisää

Tiedote: Honkarakenne näyttää suuntaa terveelliselle julkiselle rakentamiselle toimittamalla 34 hirsipäiväkotia Suomeen

Pilke päiväkodit, Honkarakenne ja Mediset Hoivarakentajat aloittavat yhteistyöhön ja rakentavat 34 hirsipäiväkotia Suomeen. ”Pilke päiväkotien tavoitteena on huomioida rakentamisessa kestävän kehityksen periaatteita. Pyrimme esimerkiksi käyttämään maalämpöä ja led-valaistusta päiväkodeissamme. Ekologinen hirsirakentaminen sopii meidän arvomaailmaamme loistavasti. Terveellinen ja aistiystävällinen ympäristö lisää niin lasten kuin kasvattajienkin hyvinvointia päivän aikana”, kertoo Pilke päiväkodit Oy:n toimitusjohtaja Minna Martikainen.

Lue lisää

Mäntsälän Uutiset: Maailmanmestari tulossa Mäntsälään

Yhdistetyn hiihdon maailmanmesteri Arttu Mäkiaho tulee Mäntsälään vierailemaan. Arttu Mäkiaho tulee Pilke-päiväkoti Voltin pihariehaan. Arttu on Pilke- liikuntapäiväkotien kummiurheilija. Piharieha on tiistaina 21. maaliskuuta ja kello 14.30-17.30.

Lue lisää

Blogi: Näin yksityisiä päiväkoteja valvotaan

Yksityinen varhaiskasvatus ei ole villiviidakko vaan tarkasti valvottua toimintaa. Se noudattaa samaa varhaiskasvatuslakia ja sen säädöksiä sekä valtakunnallisen varhaiskasvatussuunnitelman perusteita kuin kunnallinen varhaiskasvatus.

Lue lisää

Blogi: Talvipuuhaa – Näin teet upeita jäätaideteoksia ja lumimaalauksia yhdessä lasten kanssa

Lumi- ja jääleikkejä ehtii leikkiä vielä hetken ennen kuin kevätaurinko sulattaa lumen. Lumimaalausta varten tarvitset vain lumikinoksen, vesivärejä ja ison pensselin. Jäätaidetta syntyy maitotölkkien ja ilmapallojen avulla. Kokeilkaa vaikka hienon jääpatsaan tekoa!

Lue lisää

Blogi: Taikataikinan ohje

Taikataikina eli suolataikina on helppotekoinen muovailumassa lapselle. Taikina syntyy nopeasti kotoa löytyvistä ruoka-aineista. Tarvitset vain jauhoja, suolaa, vettä ja öljyä.

Lue lisää

Tiedote: Tiedepäiväkodissa alkaa astronauttiohjelma

Vantaalainen tiedepäiväkoti Oivallus osallistuu tänä keväänä Fun Academyn kansainväliseen lasten tiedeprojektiin, jonka ensimmäisenä teemana on avaruus. Lapset tekevät tutkimusta yhteistyössä Yhdysvalloissa ja Hong Kongissa toimivien päiväkotien kanssa

Lue lisää

Karjalainen: Rantakylään tulee luonnontiedepainotteinen päiväkoti

Yksityinen päiväkotiketju Pilke avaa Joensuuhun luonnontiedepainotteisen päiväkodin. Päiväkoti tulee Rantakylään Aallontielle ja se avataan elokuussa 2017 uudisrakennukseen.

Lue lisää

Hervannan Sanomat: Lapset pääsivät metsätyökoneen kyytiin Vuoreksessa

Vuoreksessa sijaitsevan Pilke Tiedepäiväkoti Hokauksen lapset saivat kutsun tulla seuraamaan metsäkoneen työskentelyä päiväkodin lähellä olevalle työmaalle. Lapset olivat retkestä innoissaan. – Tämä on paras retki ikinä, kiteytti Atte Rättö, 4, kaikkien tunnelmat retken jälkeen.

Lue lisää

Tiedote: Pilke päiväkodit avaa toisen päiväkodin Joensuuhun

Pilke päiväkodit laajentaa toimintaansa Joensuussa ja avaa elokuussa 2017 päiväkodin Rantakylään Aallontielle uudisrakennukseen.

Lue lisää

Länsiväylä: Uuden Lippulaivan tiloista vuokrattu jo yli 60 prosenttia

Espoonlahden uuteen kauppakeskukseen tulee myös Pilke päiväkoti, jossa on 168 päivähoitopaikkaa 0-5-vuotiaille lapsille. Päiväkodin on suunniteltu olevan media- ja kultuuripainotteinen päiväkoti. Espoon Espoonlahteen aukeaa uusi kauppakeskus Lippulaiva vuonna 2020.

Lue lisää

Tiedote: Pilke päiväkodit on mukana Suomalaisen Työn Liiton Made by Finland–kampanjassa.

Pilke päiväkodit juhlii tänä vuonna 100-vuotiasta Suomea ja on osa Suomalaisen Työn Liiton Made by Finland–kampanjaa. "Olemme mukana suurella sydämellä kasvattamassa tulevaisuuden työntekijöitä ja Suomen rakentajia."

Lue lisää

Savon Sanomat: Kuopion Saaristokaupunkiin avataan tiedepäiväkoti

Kuopion varhaiskasvatus on saamassa uuden toimijan, kun Saaristokaupunkiin avataan tiedepäiväkoti elokuussa.

Lue lisää

Tamperelainen: Kangasalle avataan yksityinen musiikkipäiväkoti

Pilke päiväkodit avaa Kangasalle musiikkipainotteisen päiväkodin. Päiväkoti sijoittuu Rataniityntielle uudisrakennukseen, ja se avataan elokuussa 2017.

Lue lisää

Sydän-Hämeen Lehti: Uusi yksityinen päiväkoti avaa elokuussa Vatialassa

Uusi yksityinen päiväkoti aloittaa toimintansa Kangasalan Vatialassa elokuussa, kun musiikkipainotteinen Kannel avautuu Rataniityntiellä uudisrakennuksessa. Päiväkodissa on 60 päivähoitopaikkaa 0–5-vuotialle lapsille.

Lue lisää

Tiedote: Kuopion Saaristokaupunkiin tiedepäiväkoti Väläys

Kuopion varhaiskasvatustarjonta monipuolistuu, kun Pilke päiväkodit avaa Saaristokaupunkiin Retiisikadulle luonnontiedepainotteisen päiväkoti Väläyksen elokuussa 2017.

Lue lisää

Tiedote: Kangasalle uusi musiikkipainotteinen päiväkoti

Pilke päiväkodit laajentaa toimintaansa Pirkanmaalla ja avaa elokuussa 2017 uuden, musiikkipainotteisen päiväkodin Kangasalle Rataniityntielle uudisrakennukseen.

Lue lisää

Kaleva: Pilke päiväkodit laajentaa Ouluun ostamalla päiväkoti Wilhelmiinan lii­ke­toi­min­nan

Pilke päiväkodit Oy on ostanut Päiväkoti Wilhelmiina Oy:n liiketoiminnan. Yrityskaupan myötä Pilke päiväkodeille siirtyy kaksi oululaista päiväkotia: Wilhelmiina sekä Viljami.

Lue lisää

Tiedote: Pilke päiväkodit laajentaa toimintaansa Ouluun

Pilke päiväkodit Oy on ostanut Päiväkoti Wilhelmiina Oy:n liiketoiminnan. Yrityskaupan myötä Pilke päiväkodeille siirtyy kaksi oululaista päiväkotia: Wilhelmiina sekä Viljami.

Lue lisää

Tiedote: Riihimäen päiväkoti Poutapilveen avataan perhekerho

Riihimäen Pilke päiväkoti Poutapilveen avataan perhekerho, joka on avoin kohtaamispaikka kaiken ikäisille lapsille ja vanhemmille. Tarjolla on mukavaa ja leppoista yhdessä oloa kahvittelun ja lasten omien leikkien merkeissä.

Lue lisää

Yle Uutiset: Lasten joulukirjaraati

Pilke ilmaisupäiväkoti Illusian eskarilaiset toivovat joululahjakirjoilta muun muassa huumoria ja kivoja kuvia. Liian jännittävä kirja ei saa olla.

Lue lisää

Kotivinkki: Näin sujuu päiväkodin ja hoivakodin yhteistyö

Yksinäisyys ja ennakkoluulot saavat kyytiä, kun päivä- ja hoivakodin asukkaat viettävät aikaa yhdessä.

Lue lisää

Tiedote: Pilke päiväkodeille Avainlippu-tunnus

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Pilke päiväkodeille Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa tuotetulle ja Suomessa työllistävälle palvelulle.

Lue lisää

Ilta-Sanomat: Benjamin, 3, ja Aleksis, 3, antoivat viime hetken ohjeet Sauli Niinistölle: ”Kakkua, kakkua, kakkua…”

Ilta-Sanomien toimittaja vieraili helsinkiläisen Pilke Taikamaan itsenäisyyspäiväjuhlissa 5.12.2016. Paikalle oli saapunut vieraita myös naapurista Lotta Svärd Säätiön toimistolta. Kunniavieraana oli pikkulottana toiminut Kaija Näres-Kekki. Katsokaa, millaisia terveisiä lapset lähettivät tasavallan presidentti Sauli Niinistölle.

Lue lisää

HS: Tiedepäiväkoti Oivalluksen lapset tapasivat Slushissa oikean astronautin

”Teidän tehtävänne on mennä Marsiin”, neuvoi astronautti Greg Johnson päiväkoti Oivalluksen lapsia Helsingissä keskiviikkona."

Lue lisää

Blogi: Jouluiset askarteluvinkit

Joulu tekee tuloaan. Näillä helpoilla päiväkodin askarteluohjeilla loihdit kotiin joulutunnelmaa yhdessä lasten kanssa.

Lue lisää

Blogi: Tee upeat jäälyhdyt ilmapallojen avulla

Loihdi upea tunnelma pihalle jäälyhdyillä! Perinteisesti jäälyhtyjä on tehty ämpärin avulla, mutta kauniita jäälyhtyjä saa tehtyä myös ilmapalloilla.

Lue lisää

Blogi: Lasten terveellinen ruokavalio

Millainen on lasten terveellinen ja monipuolinen ruokavalio? Haastattelimme ruoka- ja ravitsemusalan kehittämiskonsultti Margit Kojoa aiheesta.

Lue lisää

Blogi: Lapsi sairastaa

Mitkä lastentaudit jylläävät tällä hetkellä ja milloin lapsen voi viedä päiväkotiin? Haastattelimme Pikkujätin johtavaa lääkäriä Erik Qvistiä lasten sairauksista.

Lue lisää

Tiedote: Pilke musiikkipäiväkoti Rytmi on valittu voittajaksi Musa-pilotti 2017 -kisassa

Porilainen Pilke musiikkipäiväkoti Rytmi on valittu voittajaksi Musa-pilotti 2017 -kisassa. Voiton myötä päiväkoti Rytmi aloittaa yhteistyön Hyvinvoinnin Vuoksi -valmennuspalveluiden kanssa ja yhdessä he kehittävät varhaisvuosien musiikin koulutuskokonaisuutta.

Lue lisää

Tiedote: Pilke päiväkodit ja Fun Academy rakentavat pop up -päiväkodin Slush-tapahtumaan

Pilke päiväkodit ja Fun Academy rakentavat pop up -päiväkodin Slush 2016 –tapahtumaan. Helsingin Messukeskuksen lapsiparkkiin nousee avaruusteemainen pop up –päiväkoti, jonka avulla Slushin vieraille esitellään suomalaista päiväkotiympäristöä ja Fun Academyn kehittämää Fun Learning –oppimisfilosofiaa.

Lue lisää

Keski-Uusimaa: Lapset mukana työpaikalla

Ota lapsi mukaan töihin -päivä näkyi eilen monilla työpaikoilla myös Keski-Uudellamaalla. Yksi tempaukseen osallistuneista oli tuusulalainen Nummenharjun päiväkoti, jonne henkilökunta sai päivän ajaksi ottaa omat lapsensa.

Lue lisää

Tiedote: Pilke on ostanut varkautelaisen päiväkoti Nappulan

Pilke päiväkodit Oy laajentaa toimintaansa Itä-Suomeen ostamalla päiväkoti Nappulan Varkaudesta. Yrityskauppa vahvistettiin perjantaina 11. marraskuuta 2016.

Lue lisää

Tamperelainen: Mäyränmäen tiedepäiväkoti täyttyi nopeasti

"Tampereen uusin tiedepäiväkoti kiinnosti vanhempia jo ennen avajaisia. Tiedepäiväkoti Hokaukseen alkoi tulla paikkavarauksia jo keväällä."

Lue lisää

Hervannan Sanomat: Päiväkodin arjessa ihmetytti ulkoilu myös pakkasella

"Suomalaisessa varhaiskasvatuksessa japanilasvieraita ihmetytti se, että ulkoilemme säällä kuin säällä ja myös pakkasella."

Lue lisää

Hervannan Sanomat: Planeetat lentelevät tiedepäiväkodissa

"Tampereen Vuoreksen Pilke tiedepäiväkoti Hokauksessa jopa yksivuotiaat saavat olla tutkijoita."

Lue lisää

Mäntsälän Uutiset: Leikkimökki päiväkodin pihaan!

Pilke liikuntapäiväkoti Voltin vanhempaintoimikunta järjesti päiväkodin pihaan leikkimökin. – On se niin odotettu, että meidän pitää varmaan aluksi tehdä vuorot, jonka mukaan mökkiä saa käyttää, Nurmi arvelee.

Lue lisää

Tiedote: Väinölän iltapäiväkerholaiset kunnostivat KAVERIPENKIN ehkäisemään syrjäytymistä

Porin Väinölän koulussa toimivassa Pilke-iltapäiväkerhossa päästään nyt nauttimaan usean toimijan yhteisen projektin tuloksista. Elokuussa alkaneen hankkeen tavoitteena oli tukea sosiaalisten taitojen ja vuorovaikutustaitojen oppimista sekä kannustaa lapsia myönteiseen tapaan kommunikoida.

Lue lisää

HS: Vantaalle valmistuu kaksi uutta päiväkotia

Ensi vuonna kaupunkiin valmistuu kaksi päiväkotia – Vaaralanpuiston päiväkoti sekä yksityinen päiväkoti Pilke Tikkurilaan.

Lue lisää

Tiedote: Lahden Onnimannissa perhekahvila

Lahden Pilke musiikkipäiväkoti Onnimanniin on avattu perhekahvila, joka on avoin kohtaamispaikka kaiken ikäisille lapsille ja vanhemmille

Lue lisää

Tiedote: Pilke musiikkipäiväkoti Hepokatti aukeaa alkuvuonna Joensuun Noljakkaan

Pilke päiväkodit laajentaa toimintaansa Itä-Suomeen ja avaa ensimmäisen päiväkodin Joensuuhun tammikuussa 2017.

Lue lisää

Tiedote: Tampereelle Pilke musiikkipäiväkoti Nuottisilta

Pilke päiväkodit laajentaa toimintaansa Pirkanmaalla ja avaa tammikuussa 2017 uuden, musiikkipainotteisen päiväkodin Tampereen Annalankadulle.

Lue lisää

Radio Pori: Rytmissä lapsi kasvaa musiikin parissa

Pilke musiikkipäiväkoti Rytmi on toiminut Porin Murtosenmutkassa elokuun puolivälistä saakka. Musiikkipäiväkotitoiminta on saanut Porissa hyvän vastaanoton. Kaikkiaan lapsia on päiväkodissa tällä hetkellä noin sata.

Lue lisää

Turkulainen: Hirvensaloon avautui perhekahvila

Turun Pilke kielikylpypäiväkoti Tähtimetsään on avattu perhekahvila, joka on avoin kohtaamispaikka kaikenikäisille lapsille ja vanhemmille. Tarjolla on mukavaa ja leppoista yhdessäoloa kahvittelun ja lasten omien leikkien merkeissä.

Lue lisää

Turun Sanomat: Hirvensaloon avautui uusi perhekahvila lasten kanssa kotona olevien vanhempien iloksi

Turun Hirvensaloon on avattu uusi perhekahvila päiväkoti Tähtimetsän yhteyteen. Perhekahvilassa kotona olevat vanhemmat voivat tavata toisiaan lasten leikkien merkeissä.

Lue lisää

Karjalainen: Joensuussa jo 16 yksityistä päiväkotia

Tammikuussa 2017 Joensuussa tulee olemaan kuusitoista yksityistä päiväkotia. Uusin on Noljakkaan tammikuussa avautuva musiikkipainotteinen päiväkoti Pilke.

Lue lisää

Tiedote: Turun Hirvensalossa uusi perhekahvila

Turun Pilke kielikylpypäiväkoti Tähtimetsään on avattu perhekahvila, joka on avoin kohtaamispaikka kaiken ikäisille lapsille ja vanhemmille. Tarjolla on mukavaa ja leppoista yhdessä oloa kahvittelun ja lasten omien leikkien merkeissä.

Lue lisää

Länsiväylä: Pilke osti englanninkielisiä päiväkoteja

Kolmen Espoossa toimivan englanninkielisen päiväkodin omistaja on vaihtunut, kun Pilke Päiväkodit osti päiväkoteja Junior Daycare Oy:ltä.

Lue lisää

Tiedote: Espoolaiset Garden City Playschool -päiväkodit Pilkkeelle

Pilke päiväkodit on ostanut kolme espoolaista, englanninkielistä Garden City Playschool –päiväkotia. Päiväkodeista kaksi sijaitsee Espoon Tapiolassa Kaskenkaatajantiellä sekä Mäntyviidassa. Kolmas päiväkoti sijaitsee Espoon Westendissä Westendintiellä.

Lue lisää

Tiedote: Ekologista rakentamista

Pilke päiväkodit pyrkii ekologisiin ratkaisuihin uusien päiväkotien rakennuttamisessa. Esimerkiksi Porin Pilke musiikkipäiväkoti Rytmi sekä Vantaan tiedepäiväkoti Oivallus lämpenevät maalämmöllä.

Lue lisää

Blogi: Leivo lasten kanssa marjamuffinseja!

Leipominen lasten kanssa tarjoaa oivan tilaisuuden viettää yhteistä laatuaikaa. Herkutelkaa marjasadolla ja leipokaa helppoja marjamuffinseja!

Lue lisää

Blogi: Kokeile kotona – Väritutkimusta yhdessä lasten kanssa

Syksyn upean väriloiston innoittamana tutkimme syksyisiä vaahteran lehtiä ja askartelemme sormiväreillä syksyisen puun. Kokeile sinäkin kotona!

Lue lisää

Blogi: Unen merkitys lapselle

Haastattelimme tutkimusprofessori Timo Partosta unen merkityksestä lapselle: "Säännöllinen arkirytmi auttaa yöuniin ja yöunien laatu paranee. Kiire on haitaksi myös lapsen unelle eivätkä minuuttiaikataulut ole hyväksi."

Lue lisää

Karjalainen: Noljakkaan avautuu tammikuussa 84-paikkainen musiikkipäiväkoti

Joensuun Noljakan kaupuginosaan avautuu ensi tammikuussa yksityinen Pilke musiikkipäiväkoti Hepokatti.

Lue lisää

Englannin kieltä – iloista mieltä!

Pilke päiväkodeilla on kymmenen englanninkielipainotteista päiväkotia, joista osa on englanninkielisiä, osa kaksikielisiä ja osassa toimii englannin kielikerho. Tammikuussa 2017 aukeaa englanninkielipainotteinen päiväkoti Pilke Pohjantähti Vantaan Koivuhakaan.

Lue lisää

Tiedote: Pilke avasi Poriin kaksi uutta päiväkotia

Pilke päiväkodit avasi elokuussa 2016 kaksi päiväkotia Poriin. Pilke musiikkipäiväkoti Rytmi aukesi Porin Murtosenmutkaan Palokärjentielle 15.8.2016 ja Pilke Tiilimäki Porin Tiilimäkeen 1.8.2016.

Lue lisää

Suur-Tampere: Hokaus kasvattaa oivaltamaan

Pilke päiväkodit Oy:n luonnontiedepainotteinen Hokaus-päiväkoti avasi ovensa Tampereen Mäyränmäkeen 1. elokuuta. Hokauksessa lapset voivat leikkiä muun muassa luupeilla, pipeteillä, koeputkilla, mikroskoopeilla sekä valo- ja magneettipöydillä.

Lue lisää

Blogi: Vinkkejä päivähoidon alkutaipaleelle

Elokuussa koittaa monen lapsen ensimmäinen päiväkotipäivä. Lue vinkit päivähoidon sujuvaan aloitukseen.

Lue lisää

Vantaan kaupunki: Vantaalle avattiin luonnontiedepainotteinen yksityinen päiväkoti

Pilke päiväkodit avasi Päiväkumpuun luonnontiedepainotteisen päiväkodin maanantaina 1. elokuuta 2016. Uusi päiväkoti on nimeltään Pilke tiedepäiväkoti Oivallus ja se sijaitsee Tuovintiellä.

Lue lisää

Tiedote: Tiedepäiväkodit aukesivat 1.8.2016 Tampereelle ja Vantaalle

Tampereesta ja Vantaasta tuli lasten tiedekasvatuksen edelläkävijöitä, kun Pilke päiväkodit avasi kaksi uutta päiväkotia Tampereen Mäyränmäkeen ja Vantaan Päiväkumpuun.

Lue lisää

Blogi: Uudet tiedepäiväkodit aukeavat pian!

Vantaasta ja Tampereesta tulee lasten tiedekasvatuksen edelläkävijöitä, kun avamme kaksi uutta tiedepäiväkotia 1. elokuuta 2016. Hae lapsellesi nyt päivähoitopaikkaa!

Lue lisää

Tiedote: Pilke päiväkodit on ostanut nokialaisen Peppi & Bobby -päiväkodin

Pilke päiväkodit laajentaa toimintaansa Pirkanmaalla ostamalla nokialaisen englanninkielisen Peppi & Bobby -päiväkodin.

Lue lisää

Tiedote: Pilke päiväkodeille palkattu kiinteistöpäällikkö

Pilke päiväkotien vahvuuteen on palkattu kiinteistöpäällikkö Tommi Sahi 1. kesäkuuta 2016.

Lue lisää

Tiedote: Pilke päiväkodit osti helsinkiläisen päiväkoti Alppiruusun

Pilke päiväkodit laajentaa toimintaansa pääkaupunkiseudulla ostamalla helsinkiläisen päiväkoti Alppiruusun.

Lue lisää

Blogi: Pilke suosittelee! Lapsiperheiden hauskat kesäretkipaikat paikkakunnittain!

Keräsimme teille listan lapsiperheiden hauskoista kesäretkipaikoista paikkakunnittain. Pilke päiväkodit toivottaa hauskaa, mansikanmakuista kesää!

Lue lisää

Blogi: Saippuakuplaresepti

Saippuakuplien puhaltelu kuuluu kesään. Jos saippuakupla-ainetta ei ole kotona valmiina, nesteen voi sekoittaa myös kotitarpeista.

Lue lisää

Blogi: Leikitään polttopalloa!

Kesä on tullut ja niin myös ulkoleikkien aika. Leikkikää yhdessä polttopalloa! Tarvitset vain pehmeän pallon ja leikkipaikaksi tilavan hiekkakentän.

Lue lisää

Blogi: Tarkista lasten vakuutukset ennen lomaa!

Mitä lasten kanssa lomaillessa kannattaa ottaa huomioon? Haastattelimme Fennian tuotepäällikköä lasten matkavakuutuksista.

Lue lisää

Keski-Uusimaa: Pilke päiväkodit Oy ostaa keravalaisen Kiddy House –päiväkotitoiminnan

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Kalevan yhdistyksen Kiddy House -päiväkotitoiminta siirtyy Pilke päiväkodit Oy:lle 1. elokuuta 2016.

Lue lisää

Tiedote: Pilke päiväkodit osti keravalaisen Kiddy House –päiväkotitoiminnan

Pilke päiväkodit Oy laajentaa toimintaansa Keski-Uudellamaalla ostamalla keravalaisen Kiddy House –päiväkotitoiminnan – samalla yrityksen englanninkielinen päiväkotitoiminta vahvistuu.

Lue lisää

Nurmijärven Uutiset: Historiallinen palvelu alkoi Nurmijärvellä – kauppakassin voi tilata päiväkodin parkkipaikalle

Kauppakassi-palvelun menestys on lyönyt ällikällä päiväkoti Matildan johtajan Satu Muhosen. Syyksi suureen kiinnostukseen hän arvelee sitä, ettei Harjualassa ole kauppapalveluja.

Lue lisää

MTV: Ruokakassit mukaan päiväkodilta

Ruokakassien tilaaminen netin kautta kotiovelle on jo arkipäivää monessa perheessä. Huomenna alkaa lapsiperheille suunnattu kokeilu, jossa ruokakassit voi tilata suoraan päiväkodin pihalle.

Lue lisää

Video: Tule töihin iloiseen joukkoomme!

Tule töihin kasvavaan joukkoomme ja toteuttamaan kanssamme laadukasta varhaiskasvatusta! Katso, mitä työntekijämme kertovat meistä!

Lue lisää

M&M: Ruokaostokset ja lapsi samalta ovelta

Päivähoitoyritys Pilke on aloittanut kauppakassiyhteistyön HOK-Elannon kanssa. Vanhemmat voivat tilata ruokasostokset verkossa ja noutaa ne Alepa Kauppakassin kylmäautosta päiväkodilta.

Lue lisää

Kauppalehti: Kauppakassi laajentaa – Nouto päiväkodista

Alepa Kauppakassi kokeilee ruoan verkkotilausten toimittamista päiväkotiin. Alepa Kauppakassin kylmäauto käy Klaukkalassa sijaitsevan Pilke Matildan pihassa keskiviikkoisin tästä viikosta alkaen.

Lue lisää

Tiedote: Pilke päiväkodit ja HOK-Elanto yhteistyöhön

Nyt voit noutaa ruokaostoksesi päiväkodilta yhdellä pysähdyksellä samalla, kun haet lapsesi päivähoidosta. Pilke päiväkotien ja HOK-Elannon lanseeraama kauppakassiyhteistyö helpottaa kiireisten vanhempien arkea.

Lue lisää

Satakunnan Kansa: Poriin kaksi Pilke päiväkotia

Pilke päiväkodit Oy avaa kaksi päiväkotia Poriin 1. elokuuta 2016. Pilke musiikkipäiväkoti Rytmi aukeaa Porin Murtosenmutkaan Palokärjentielle ja Pilke Tiilimäki Porin Tiilimäkeen.

Lue lisää

Kouvolan Sanomat: Kouvolaan avautui uusi musiikkipäiväkoti

Kouvolan Tornionmäkeen avautui helmikuussa Pilke musiikkipäiväkoti Sointu. Sointu on Pilke päiväkodit Oy:n paikka ja yhtiön toinen päiväkoti Kouvolassa.

Lue lisää

Länsiväylä: Päiväkoti pisti stopin vanhempien puheluille!

Päiväkodin henkilökunnan porttiin laittamassa ilmoituksessa on pyyntö vanhemmille: "Päätäthän puhelusi tähän. Äiti/isä, annathan lapsellesi koko huomiosi tämän portin sisäpuolella.

Lue lisää

MTV:n Kymmenen Uutiset: Pilke Nummenharjun nurinkurinpäivä

MTV:n Kymmenen Uutisten loppukevennyksessä vierailtiin 20.11.2015 Pilke musiikkipäiväkoti Nummenharjussa Tuusulassa, jossa vietettiin nurinkurinpäivää lapsen oikeuksien juhlapäivänä.

Lue lisää

Video: Näin puet kurahousut sukkelasti jalkaan!

Vauhdilla vesisateeseen kuin palomiehet konsanaan! Sääennusteet lupailevat sateita tälle viikolle. Näin puet kurahousut sukkelasti jalkaan ja märät ulkoleikit voi alkaa 🙂

Lue lisää

Tekniikka&Talous: Päiväkoti täyttyy pikkuproffista

"Luonnontieteisiin painottuvat päiväkodit ovat kohoamassa suureen suosioon Suomessa. Vantaalainen Pilke Päiväkodit avaa elokuussa uudet luonnontieteisiin painottuvat yksiköt Vantaan Päiväkumpuun ja Tampereen Vuorekseen."

Lue lisää

Tiedote: Pilke päiväkodit osti Päivähoito Satumaa Oy:n Riihimäen liiketoiminnan.

Pilke päiväkodit Oy laajentaa toimintaansa ostamalla Päivähoito Satumaa Oy:n Riihimäen liiketoiminnan.

Lue lisää

Yle Akuutti: Päiväkodin ja hoivakodin yhteinen arki ilahduttaa

Yle Akuutti vieraili Pilke päiväkoti Onnimannissa ja Mikeva hoivakoti Vallesmannissa seuraamassa lasten ja hoiva-asukkaiden yhteistä arkea. "Pelilaudan äärellä on vilskettä, kun päiväkodin taaperot tulevat pelaamaan lautapelejä hoivakodin asukkaiden kanssa. Hoitajat katsovat lasten perään, mutta kontaktien ottoon ei ohjausta tarvita. Lapset suhtautuvat luontevasti itseään vuosikymmeniä vanhempiin pelikavereihin. Pikkuväen seura saa senioreiden suut hymyyn – tätä on päiväkodin ja hoivakodin hyvä arki."

Lue lisää

Blogi: Lapsi sairastaa

Haastattelimme Pikkujätin johtavaa lääkäriä Erik Qvistiä tällä hetkellä jylläävistä lastentaudeista ja saimme vinkkejä niiden hoitoon.

Lue lisää

Blogi: Leikitään peiliä!

Ilmat lämpenee ja ulkoleikkien aika koittaa. Ulkoleikkien klassikko on peili-leikki, johon tarvitaan vähintään 10 metrin alue, jossa on tilaa liikkua rivissä.

Lue lisää

Blogi: Kokeile kotona – Kummallisesti käyttäytyvä kaasu

Avaamme elokussa kaksi tiedepäiväkotia, toisen Vantaalle ja toisen Tampereelle. Niiden innoittamana ajattelimme jakaa teille tiedetempun, jota voitte kokeilla kotona yhdessä lasten kanssa.

Lue lisää

Blogi: Pääsiäisen askarteluvinkit

Kevät ja pääsiäinen ovat jo ovella. Näillä helpoilla päiväkodin askarteluohjeilla loihdit kotiin pääsiäistunnelman yhdessä lasten kanssa.

Lue lisää

Yle Uutiset: Mitä lapset haluavat harrastaa?

Yle Uutisten päälähetykseen oli 18.3.2016 haastateltu Helsingin Oulunkylän Pilke- iltapäiväkerholaisia. Iltapäiväkerholaiset kertoivat, mitkä liikuntalajit kiinnostavat heitä eniten.

Lue lisää

Tiedote: Pilke päiväkodit ja Lasten Tiedekoulu yhteistyöhön

Pilke päiväkodit ja Lasten Tiedekoulu aloittavat yhteistyön keväällä 2016. Lasten Tiedekoulu aloittaa tiedekerhotoiminnan Pilke päiväkoti Taikakuun tiloissa Helsingin Kivikossa 4. huhtikuuta 2016.

Lue lisää

Yhteistyössä

Pilke päiväkodit oy

Toimisto
Vapaalantie 2 B 25
01650 Vantaa

Liity sähköpostilistallemme:

Ota yhteyttä!

Please leave this field empty.

Olemme Facebookissa!